Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort traktor

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jenny

Náročný

Doba přípravy xxx

xxx

Suroviny

Porce: xxx

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: ...

Zveřejněno 12. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort traktor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYK3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort traktor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYK3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jenny: dorty máš opravdu moc hezké, dík za rozumný přístup i mé ocenění, v březnu jsem řešila soukromé záležitosti a neměla na prohlížení receptů moc času...jsi rozumná holka, tak dobře víš, že to tu není o bodech ;-)
ale dám ti ho :-D:-D:yes:

yamaha5252 1. 4. 2011 17:35
no to je krása Jani:-K;-)

Jenny, no já si to říkala, jen jsem si nebyla jistá...v hmyzácích se moc nevyznám...ale líbí se mi:-)):-))

moc pěkné dortíky:-K:yes:

Marsi Mesi:to je beruška...:-D:-D;-)

Jenny krásný dortík pro agrárníka nebo hubitele myší:-D:-D:-)):-)):-)):yes::yes:, mně se líbí i ten s tykadýlkama, akorát nevím co to je:-D:-D

zdendýsek: a jéje...jestli mě Isahu hodnotí nebo ne,je to jen její problém,ale dorty(se musím zastat a to mi potvrdí většina,co sem chodí)má krásné...chodím si sem taky pro inspiraci a to i k Isahu...;-):yes:ale jinak děkuju za pochvalu,i když nejsi registr.a taky trošku naštvaný,jukni do mého profilu a pochopíš,že život se nemá brát vážně...;-)

Jejda:-O tohle mě uniklo:-S Taky pěkný kousek:yes::yes:

zdendýsek 21. 3. 2011 15:06
tady jsou jen 4 body,proč:-?Vždyť Jenny má taky nádhernou práci,zasloužíš si navíc Jenny,jestli sis všimla Isu tě vůbec nehodnotí :-//tak tě budu hodnotit já

yamaha5252 12. 3. 2011 17:31
traktůrek na poli je hezkej,nějakej zemědělec co? a ty prasátka jsou super,beruška je taky k nakousnutí:yes::-)

+:yes: hezký dortík;-):-)

Tématické fráze:
dort s traktorem, slaný dort traktor, dort jako traktor, dort pro zemedelce, fotogalerie dort s traktorem, dorty jako traktor, dort-traktor, traktorový dort, dorty s traktorem, dort červený traktůrek, dort s traktorem postup, traktor jako dort, dort traktor forma postup, dort traktor na poli, postup na traktor, dort trakturek, fotopostup traktor, dorty-traktor, slane dorty traktor, traktor ze susenek

Suroviny:
sušenky bebe

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu