Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masino à la řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1440 min

1440 min (1440 min příprava)

20. 4. 2010 07:57

Suroviny

Porce: 20 ks

Nutriční hodnoty

Energie2 924 kJ / 699 kcal
Bílkoviny42,16 g
Tuky35,36 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 4,13 g
Sůl9,69 g
Sacharidy52,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Spíše smažit na pánvi z teflonu.

Možná je už tady takový recept, nepídila jsem, ale tohle mě naučila tchýně, která to má od kamarádky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

20. 5. 2016 17:44

prosciuto: správne, :-) opravené. ;-)

prosciuto

20. 5. 2016 16:43

à la, alebo alla:-((

Jenny

28. 4. 2011 21:00

mysaci:díky moc,taky ho dělám jen svátečně...;-)

mysaci

28. 4. 2011 19:59

Jenny, vyzkoušela jsem tvůj receptík a musím říct, že není jako ostatní. Je sice podobný, ale tenhle je jednoznačně nejlepší!!! Sklidila jsem chválu celé rodiny, přiřadím si ho mezi sváteční :-)
Moc moc díky!!:-K

Pavla

18. 2. 2011 11:24

Tohle znám pod názvem "rošťáci", je to fakt výborný :yes:

Jarus87

25. 10. 2010 10:36

Má stejný recept a můžu potvrdit že je super:yes::yes::yes:dávám bodík:-K

ivulinka

8. 5. 2010 11:54

Maris:-), děkuji za pochvalu, prostě mi tohoto receptu bylo líto, že je tu bez fotky. A navíc...ráda si maso nakládám dopředu, protože pak je hned po ruce, žádná příprava, a při takovém vaření stihnu i spoustu jiných věcí:-)

maris

8. 5. 2010 11:47

Recept opravdu není nic nového, ale ivulinko, přidala jsi krásné fotky:yes::-)

ivulinka

8. 5. 2010 10:34

Jani:-), vyzkoušela jsem tvůj recept a musím jedině pochválit, protože maso bylo po dvou dnech marinování nádherně měkké a křehké, do marinády jsem přidala malinko červené mleté papriky, aby mělo maso v konečném výsledku pěknou barvu, to dělám téměř u všech receptů. Dovoluji si přidat Ti sem pár foteček, kdyby se nehodily, pak je smáznu a bodík je samozřejmostí.

zuzina

20. 4. 2010 14:44

nam,nam,a hezoučké dortiky:yes::yes:

aranosi

20. 4. 2010 13:48

:-K:-K:yes:letí bodík

Dagmar

20. 4. 2010 10:08

Dělám podobný, jen nedávám sojovku, ale více koření - majoránku, kari, tymián a drcený kmín. Znám pod názvem děkanský řízek, ale jinak dobrota vhodná i na gril.

cathleen

20. 4. 2010 09:43

:-) prskavka.bobo nemáš tak úplnou pravdu....pokud mám čas na uveřejnění receptu, mám čas i na to, pohledat, jestli tu podobný není. To, o čem mluvíš, je pohodlnost, ne nedostatek času.

prskavka.bobo

20. 4. 2010 09:29

Posílám bodík,nemá každý čes hledat,jestli už tady podobný recept je nebo ne.Dneska se dívám,recept se mi líbí,a hned ho vyzkouším,tak to asi funguje ne? :-))

magdalenka

20. 4. 2010 09:00

Jenny, máš pravdu, je tu a viackrát...alebo s malými obmenami a notoricky známy...
Vyhľadávač funguje dosť spoľahlivo, oplatí sa ho použiť pred vložením receptu...
Ale torty máš krásne.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: děkansky řizek děkanské řízky masino mášino maso recept recept na děkanské řízky recepty z vepřové kotlety děkanský řízek děkanský plátek dekansky rizek recept masino ala děkanské řízečky děkanský řízek recepty kuřecí plátky svátečně jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký dekanske rizecky recept řízek z drceného chleba vepřové maso svátečně děkanský vepřový řízek recept jak dlouho smažit rošťáci řízky svatečne top recepty dekanske rizky

Suroviny: maso, solamyl, omáčka sojová, hořčice plnotučná, vejce, sůl, pepř, česnek, sádlo, řepa červená

TopRecepty.cz

Masino à la řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq5O