Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené filé s rajčaty a vejci

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mysulka mysulka

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 797 kJ /
907 kcal
Bílkoviny127,59 g
Tuky33,33 g
Vláknina7,56 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 748 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy21,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu si uvaříme, nejlépe v páře. Krok 2: Rajčata nařízneme do kříže, zalijeme vroucí vodou a chvilku necháme, pak oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Krok 3: Na pánev dáme kousek másla, něm chvilku osmahneme nakrájenou cibuli (když máme lahůdkovou, dáme jen bílou část, zelenou přidáme až nakonec), přidáme rajčata a osmažíme. Přidáme rybu, kterou jsme vidličkou natrhali na kousky, osolíme, opepříme můžeme přidat bylinky podle chuti. Krok 4: Směs dáme do máslem vymazané zapékací misky, zalijeme rozšlehanými vejci a pečeme v troubě dokud vejce neztuhnou. Podáváme s opečeným toustovým chlebem, ale šly by i brambory, nebo kaše.

Zveřejněno 2. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JY9J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JY9J

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Netradičná úprava ryby ale moc nám chutilo :-p:yes::yes: Pridávam fotku a +12 :yes:

dnes jsem se nechala inspirovat a dopadlo to nad očekávání dobře!:-) použila jsem parmu, brokolici a ještě trošku mražené zeleninky:-) a na brambůrky jsem si udělala výborný dresing (bílý jogurt, sůl, pepř, citronová šťáva, cibulka na jemno, mletá paprika, hořčice) opravdu výborné!:-)

:-) děkuju všem:-K:-K

Moc pěkný receptík:-p:yes:+1

Taky znám a dělám, je to moc dobré:-p:yes:

Vypadá to dobře,ale dala by si k tomu brambory!:-)):yes:

Velkééé plus!!!:yes::yes: Díky za recept;-):yes::yes:

Myšulko, pěkný recept i fotka;-),znám to, obdobně dělám a je to dobré odlehčené jídlo. Dávám ti 5.bod:yes:

:-)chutné:yes:

:yes:pěkný;-)

Leni:-K, dělám úplně stejně, také rybu napřed osmahnu.Nemám moc ráda, když v troubě pustí vodu.Občas přidávám i zelenou papriku a strouhaný sýr.

Tématické fráze:
zapečéne filé s rajčaty, zapečené file, zapečené rybí filé s rajčaty, výborné zapečené file, filé s rajčaty, zapečené filé s vejci, zapečená ryba s rajčaty, rybí file zapečené s vejci, rybí filé zapečené s rajčaty, zapecene rybi file s rajcaty a vejci, zapečené rybí filé s vejci, filé zapečené s rajčaty, file zapecene s vejci, zapékané file s rajčaty, ryba zapečená s rajčaty, zapecene ryby, zapečené filé recept, zapecene file s vejcem, zapečené filé s rajčaty a vejcem, rybí filé zapečené s rajčaty a vejci

Suroviny:
filet rybí, rajče, vejce, cibule, máslo, sůl, pepř, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu