Zapečené filé s rajčaty a vejci

mysulka Kuchařka: mysulka

4 porce Ryby 13 názorů

Suroviny

500 g rybího filé
3-4 rajčata
4 vejce
1 cibule nebo 3 lahůdkové cibulky i s natí
máslo
sůl
pepř
bylinky podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybu si uvaříme, nejlépe v páře.

  2. Rajčata nařízneme do kříže, zalijeme vroucí vodou a chvilku necháme, pak oloupeme a nakrájíme na větší kousky.

  3. Na pánev dáme kousek másla, něm chvilku osmahneme nakrájenou cibuli (když máme lahůdkovou, dáme jen bílou část, zelenou přidáme až nakonec), přidáme rajčata a osmažíme. Přidáme rybu, kterou jsme vidličkou natrhali na kousky, osolíme, opepříme můžeme přidat bylinky podle chuti.

  4. Směs dáme do máslem vymazané zapékací misky, zalijeme rozšlehanými vejci a pečeme v troubě dokud vejce neztuhnou. Podáváme s opečeným toustovým chlebem, ale šly by i brambory, nebo kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené filé s rajčaty a vejci

Tématické fráze: zapečéne filé s rajčaty zapečené file zapečené rybí filé s rajčaty výborné zapečené file filé s rajčaty zapečené filé s vejci zapečená ryba s rajčaty rybí file zapečené s vejci zapecene rybi file s rajcaty a vejci zapečené rybí filé s vejci rybí filé zapečené s rajčaty filé zapečené s rajčaty file zapecene s vejci zapékané file s rajčaty ryba zapečená s rajčaty zapecene ryby zapečené filé recept zapecene file s vejcem zapečené filé s rajčaty a vejcem rybí filé zapečené s rajčaty a vejci

Zapomněl/a jsem heslo