Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 548 kJ / 3 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,10 g |
| Tuky | 36,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 879 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 652,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Moje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 5 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 8 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 12 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
marcipánová hmota,
marcipánová hmota recept,
marcipanová hmota na dorty,
recept na marcipánovou hmotu,
čím lepit marcipán,
jak vyrobit marcipánovou hmotu doma,
marcipánové figurky,
marcipánová modelína,
domácí marcipánová hmota,
marcipánové těsto recept,
marcipánová hmota na dort,
marcipánové těsto,
recept na marcipán z domácí pekárny,
jak lepit marcipán,
marcipánová hmota recept jednoduchy,
marcipán z pekárny,
jak udělat malinké marcipánové růžičky,
čím lepit marcipánové ozdoby,
marcipánové figurky postup,
marcipánová hmota v pekárně
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
med,
sirup javorový,
mandlové aroma,
voda,
tuk ztužený
Komentáře (96)
A jak dlouho cca "hnětat" v ruce když nemám pekárnu? Případně lze to hodit do robota?
Můžete
Do pravého marcipánu používám glukózový (pšeničný, kukuřičný, rýžový) sirup, nebo i med
Jen se chci zeptat,kdyz rozvaluju,tak podsypavam mouck.cukrem a zustavaj mi na nem pak mapy cukru co stim?? Vypada to nehezky
Dekuju za tento recept
chci se zeptat jak doho vydrží udělaný.... mužu si ho nachystat třeba týden před pečením? a Postavičky jak zaschnou dají se pak sníst jako -marcipánové růžičky nebo to stvrdne na kámen. Mám v plánu ho vyzkoušet nemám pekárnu ale hntací robot předpokládám stejný výsledek. Děkuji
Děkuji Nikola S.K.
nedávno se mi stalo něco podobného, pod malým proudem vody jsem lžíce naplnila vodou "do kopečka", prostě moc plné, ne jen rovné...a i ta malá změna znamenala mazlavou řídkou hmotu....chce to prostě vyzkoušet a s vodou raději postupně a opatrně