Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Moje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 9 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 9 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 3 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 7 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 7 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 11 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 11 hodinami
Tématické fráze:
cibulový bramborový salát,
cibulový salát-recept,
bramborovo cibulovy salat,
bramborový salát cibulový,
bramborový cibulový salát,
bramborový cibulový salát,
jak se spaří cibule,
cibulový aspik,
jak sparit cibuli,
cibulovej salát,
zemiakový šalat,
cibulovýsalát,
cibulovo bramborový salát,
cibulový základ,
cibulové recepty,
bramborový salát cibulový recept,
slanečkový salát,
jak zbavit cibuli štiplavosti,
zemiakovy salat.sk,
cibulivy salat
Suroviny:
cibule,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (16)
a to sparenie robím, keď cibuľu dávam do zemiakového šalátu, je naozaj ľahšie stráviteľná, alebo ako to nazvať - ostáva chrumkavá, ale ju tak štipľavo necítiť.
http://www.toprecepty.cz/recept/19043-cibulovy-sal...