Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sešlápnuté brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBX2
Moje poznámka
Sešlápnuté brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBX2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 12 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 14 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 16 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 18 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Tématické fráze:
brambory ke grilovanému masu,
tatziki,
brambory jako příloha k masu,
přílohy ke grilovanému masu,
příloha ke grilovanému masu,
halibud,
plněné brambory ke grilovanému masu,
brambory příloha k masu,
brambory jako příloha ke grilovanému masu,
přílohy z brambor ke grilovanému masu,
štouchadlo na brambory recepty,
bramborové přílohy ke grilovanemu masu,
neoloupané brambory,
pečené plněné brambory ke grilovanému masu,
přílohy k masu-brambory,
recepty na dovolenou,
tatziki salát,
tatziki salát recept,
zbouchnuté brambory,
recepty na neoloupané brambory
Suroviny:
brambory,
sůl,
olej olivový
Komentáře (11)