Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 41 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Moje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Nejnovější recepty
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 41 minutami
Penne se zeleninou a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové plátky na hříbkách s koprem
Přidáno před 1 hodinou
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky se zrajícím sýrem s modrou plísní
Přidáno před 1 hodinou
Smažený kapr s fazolovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 37 minutami
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 2 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 2 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 2 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 2 hodinami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 3 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 4 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
twistr,
pangas recepty,
pangas,
varmuža hodonín prodejna,
prodejna ryb varmuza hodonin,
twistr recept,
rybena varmuža hodonín,
pangas recept,
recept na twistr,
recepty pangas,
varmuža prodejna hodonín,
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
recepty z ryb pangas,
varmuža hodonín ryby,
prodejna ryb hodonín varmuža,
pangas na grilu,
recepty ryby pangas,
prodejna varmuža hodonín
Suroviny:
pangasius,
hořčice,
slanina anglická,
olivy zelené,
rajče,
koření na ryby,
kmín drcený,
sůl,
koření grilovací,
máslo,
máslo
Komentáře (34)
Kadlik: Já bych z mého pohledu dala přednost candátovi, ale není, škoda.
p.s. joo a remi...čím dál tím hezčí fotky
moc hezké foto,rcp jednoduchý,nepřeplácaný..