Šenkýřská vepřová kotleta

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Vepřové maso 18 názorů

Suroviny

0,5 kg kotlet
4 cibule
1/4 l piva
2 sladkokyselé okurky
1 čerstvá paprika
sůl
pepř
(Dělala jsem tři kotlety a použila jednu velkou cibuli)
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety osolíme, opepříme z obou stran. Osmažíme cibuli, přidáme kotlety a opečeme z obou stran za podlévání pivem. Měkké maso vyjmeme, přidáme na kousky nakrájené okurky a papriku a prohřejeme. Šťávu jsem si zahustila 1 malou lžičkou hladké mouky a malinkým množstvím piva.

Poznámka

Recept mi přišel meilem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šenkýřská vepřová kotleta

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřová kotleta vepřová kotleta recepty vepřové po šenkýřsku senkyrska kotleta vepřová kotleta recept šenkýř recept šenkýřská vepřová kotleta vepřové maso po šenkýřsku šenkýřské maso maso po šenkýřsku kotlety na pive kotleta kotleta na paprice recept vepřová kotleta vepřová kotleta na pivě kotleta na pivu recept šenkýř maso podle šenkýře kotleta na pivě veprova smes po senkyrsku

Zapomněl/a jsem heslo