Šenkýřská vepřová kotleta

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Vepřové maso 18 názorů

Suroviny

0,5 kg kotlet
4 cibule
1/4 l piva
2 sladkokyselé okurky
1 čerstvá paprika
sůl
pepř
(Dělala jsem tři kotlety a použila jednu velkou cibuli)
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety osolíme, opepříme z obou stran. Osmažíme cibuli, přidáme kotlety a opečeme z obou stran za podlévání pivem. Měkké maso vyjmeme, přidáme na kousky nakrájené okurky a papriku a prohřejeme. Šťávu jsem si zahustila 1 malou lžičkou hladké mouky a malinkým množstvím piva.

Poznámka

Recept mi přišel meilem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šenkýřská vepřová kotleta

1 2

Tématické fráze: vepřová kotleta recepty z veprove kotlety vepřová kotleta recepty vepřová kotleta recept vepřové po šenkýřsku senkyrska kotleta šenkýř recept recepty na vepřové kotlety šenkýřská vepřová kotleta šenkýřské maso vepřové maso po šenkýřsku maso po šenkýřsku recept vepřová kotleta kotlety na pive kotleta kotleta na paprice recepty vepřová kotleta kotleta na pivu vepřová kotleta na pivě vepřová kýta dle šenkýře

Zapomněl/a jsem heslo