Šenkýřská vepřová kotleta

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Vepřové maso 18 názorů

Suroviny

0,5 kg kotlet
4 cibule
1/4 l piva
2 sladkokyselé okurky
1 čerstvá paprika
sůl
pepř
(Dělala jsem tři kotlety a použila jednu velkou cibuli)
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety osolíme, opepříme z obou stran. Osmažíme cibuli, přidáme kotlety a opečeme z obou stran za podlévání pivem. Měkké maso vyjmeme, přidáme na kousky nakrájené okurky a papriku a prohřejeme. Šťávu jsem si zahustila 1 malou lžičkou hladké mouky a malinkým množstvím piva.

Poznámka

Recept mi přišel meilem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 446 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šenkýřská vepřová kotleta

1 2

Tématické fráze: vepřová kotleta recepty z veprove kotlety vepřová kotleta recepty vepřová kotleta recept vepřové po šenkýřsku senkyrska kotleta šenkýř recept recepty na vepřové kotlety šenkýřská vepřová kotleta vepřové kotlety vepřové maso po šenkýřsku recept vepřová kotleta šenkýřské maso vepřové kotlety recepty maso po šenkýřsku kotleta kotlety na pive vepřová kýta po šenkýřsku recepty vepřová kotleta kotleta na paprice

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít