Šenkýřská vepřová kotleta

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Vepřové maso 18 názorů

Suroviny

0,5 kg kotlet
4 cibule
1/4 l piva
2 sladkokyselé okurky
1 čerstvá paprika
sůl
pepř
(Dělala jsem tři kotlety a použila jednu velkou cibuli)
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety osolíme, opepříme z obou stran. Osmažíme cibuli, přidáme kotlety a opečeme z obou stran za podlévání pivem. Měkké maso vyjmeme, přidáme na kousky nakrájené okurky a papriku a prohřejeme. Šťávu jsem si zahustila 1 malou lžičkou hladké mouky a malinkým množstvím piva.

Poznámka

Recept mi přišel meilem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šenkýřská vepřová kotleta

1 2

Tématické fráze: vepřová kotleta vepřová kotleta recepty vepřová kotleta recept vepřové po šenkýřsku senkyrska kotleta šenkýř recept šenkýřská vepřová kotleta recepty z veprove kotlety šenkýřské maso vepřové maso po šenkýřsku maso po šenkýřsku kotlety na pive kotleta recept vepřová kotleta kotleta na paprice kotleta na pivu vepřová kotleta na pivě recepty vepřová kotleta vepřová kýta dle šenkýře vepřové kotlety na pivě

Zapomněl/a jsem heslo