Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 423 kJ / 1 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,22 g |
Tuky | 90,38 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 190,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Moje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 5 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 19 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 1 hodinou
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 2 hodinami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 2 hodinami
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 4 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 4 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 4 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí mátová zmrzlina,
recept na matovou zmrzlinu,
jak udělat mátovou zmrzlinu,
mátová zmrlina,
jaknudelat matovou zmrzlinu,
domácí zmrzlina mátová,
recept na zmrzlinu ze zmrzlinovače,
zmrzlina recept,
mátová domací zmrzlina,
mátová,
mátová šlehačka,
recept na zmrzlinu mátovou,
mátová voda,
směs do zmrzlinovače,
domaci zmzlina ze šlehačky,
recept na mátovou domácí zmrzlinu,
domácí mátová šlehačka,
mátová zmzlina,
recept na domácí mátovou zmrzlinu,
recenze zmrzlinovače
Suroviny:
mléko,
cukr,
smetana,
sůl,
máta čerstvá,
žloutek
Komentáře (4)