Postup přípravy
Krok 1: Korpus upečeme, krém ušleháme, marmeládu otevřeme, potahovku uhňácáme.
Zveřejněno 19. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort pro švagrovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3jBp
Moje poznámka
Dort pro švagrovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3jBp
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 15 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 57 minutami
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 1 hodinou
Cuketová buchta
vojfrancezska před 1 hodinou
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 10 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 10 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 11 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 12 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 13 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 14 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
dort hello kitty fotogalerie,
potahovka z marschmalow,
marschmalow hmota,
marschmalow,
hmota z marschmalow,
potahové dorty s kitty,
krém z marschmalow recept,
potahová hmota z marschmalow,
gratulace pro svagrovou,
přání pro švagrovou,
marmelada pod potahovku,
potahovka z marschalov,
potahová hmota z marschmalow recept,
marschmalow marcipan,
marcipán z marschmalow recept,
dort hello kitty,
dort,
marschmalow na dort,
potahovka recept,
dorty spotahovkou
Suroviny:
korpus,
krém,
marmeláda,
hmota potahovací
Komentáře (29)
Jen dotaz: ty květiny jsi dělala také z potahové hmoty a nebo z falešného marcipánu?
A jakou potahovou hmotu používáš? K2? ....