Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme vymačkaný česnek oloupaný a tatarku.
Krok 2: Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky ochutíme kořením.
Krok 3: Do misky, kde máme česnek vymačkaný a tatarku, dáme kousky kuřecích prsíček a zamícháme, po zamíchání dáme do ledničky na hodinku.
Krok 4: Po hodince to vyndáme z ledničky, připravíme si hladkou mouku, ve které to obalíme a dáme na pánev.
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 1 hodinou
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 3 hodinami
Kari korma
Přidáno před 11 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 16 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 56 minutami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 11 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 11 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 13 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 14 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 15 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 16 hodinami
Tématické fráze:
hellmans recepty,
kuřecí řízky v tatarce,
kuřecí prsíčka recepty,
řízky v tatarce,
kuřecí řízek v tatarce,
tatarka helmans recepty,
hellmans,
kuřeci maso v tatarce,
kuřecí kousky v tatarce,
řízky obalené v tatarce,
tatarka helmans,
helmans kuře,
hellmans.cz,
kuřecí řízky na tatarce,
kuře s tatarkou helmans,
recepty hellmans,
maso obalené v tatarce,
kureci prsicka,
kuřeci maso na tatarce,
tatarka helmans recept
Suroviny:
tatarská omáčka,
prsa kuřecí,
koření,
česnek,
mouka hladká,
olej
Komentáře (21)
komu by vadily tvoje fotky,které jsou vždy ozdobou každého receptu
Nehledě na to, že jsi vložila stejný recept, který už 15.3. vložila Tapka. Neodfláknutý a opatřený krásnými Elizinými fotkami.