Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 795 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,50 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 73,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRw4
Moje poznámka
Křupavé filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRw4
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 4 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 49 minutami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 2 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 5 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 10 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 18 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 18 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 20 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 21 hodinami
Tématické fráze:
jak usmažit file,
koření na file,
křupavé filety recept,
file recepty,
křupavé rybí file,
file vaření,
křuplave rybí filety,
křupavě rybí filety,
file recept,
file v mouce,
recepty na file,
smažené rybí filé v mouce,
recepty na sumce,
jake koreni na file,
pikantní těstíčko s kořením argentina na smážené ryby,
smažený sumec v kukuřičné mouce,
smažený sumec v těstíčku tempura,
koreni na obalene file,
opecene file obalene,
jak usmazitfilé
Suroviny:
filet rybí,
mouka hladká,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (2)