Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 217 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,06 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZl4
Moje poznámka
Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZl4
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 9 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
popis pracovního postupu sloh,
popis pracovního postupu palačinky,
sloh popis pracovního postupu palačinky,
sloh popis pracovního postupu,
čokoládová náplň do buchet,
sloh popis pracovního postupu recept,
popis pracovního postupu vaření,
sloh pracovní postup recept,
pracovni postup sloh,
popis receptu,
čokoladová naplň,
pudinkáče,
sloh pracovní postup,
plnka do dortu,
dort kamion s postupem,
sloh recept,
pracovni postup palacinky,
popis pracovniho postupu-vareni,
popis pracovního postupu sloh recept,
popis pracovního postupu-recept
Suroviny:
cukr vanilkový,
pudink vanilkový
Komentáře (16)
Moc vám ďakujem za odpoveď
jinak croissanty i napln vypadaji velice lakave