Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 420 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 4,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Moje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 18 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 7 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 8 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 8 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 8 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 12 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 12 hodinami
Tématické fráze:
domaci tatarska omacka,
tatarska omacka,
domácí tatarská omáčka z Majolky®,
tatarská omáčka z Majolky®,
recept na tatarskou omacku,
tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarskou omáčku,
domácí tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarku,
domácí tatarská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka hellmanns,
tatarská omáčka hellmanns recepty,
recepty tatarska omačka,
jak vyrobit tatarskou omacku,
hellmanns recepty,
tatarská omacka hellmans,
výborná domácí majonéza,
tatarka hellmanns recepty,
tatarská omáčka s kapary,
vylepšená tatarka
Suroviny:
majonéza,
cibule,
okurka čerstvá,
kapary,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (13)
Ostatně můj projevený odpor k Hellmans mi snad trochu dává za pravdu.
Jen bych dodal fuj, Hellman? A další dodatek, naředit na žádanou hustou bílým vínem, nebo aspoň mlékem. Jinak to bude moc husté, aspoň pro nás.
Jen se divím, že by tu ještě nebyl žádný recept na tatarskou?
Zkus někdy místo sardelové pasty dát worčestr, podle chuti. Taky výborné