Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 717 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,70 g |
Tuky | 84,80 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 2,66 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 191,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Moje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 3 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 23 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 16 minutami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 34 minutami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 1 hodinou
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 3 hodinami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 4 hodinami
Tématické fráze:
fritáta,
fritatta,
španělská fritáta,
fritáta recept,
fracouzské brambory,
fritaty,
špenátová fritáta,
frikata,
friatta,
friatta,
fritata s bramborem,
recepty fritata,
fritatta se špenátem,
fritata z brambor a zampionu,
fritaty s bramborama,
tapas bramborový recept,
bramborova muka,
španělská zeleninová fritáta,
španělská frikatta,
rajčatová fritata s vejci
Suroviny:
brambory,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása,
petržel,
vejce,
sůl,
pepř,
máta čerstvá
Komentáře (5)
Inak španielska tortilla je skutočne zo zemiakov, častokrát len zemiaky a vajcia, netreba ju zamieňať s mexickou tortillou, ktorá je z múky.
Tomuhle se mezi vzdělanci