Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 717 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,70 g |
Tuky | 84,80 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 2,66 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 191,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Moje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 48 minutami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 minutami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 38 minutami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 48 minutami
Bramborové šišky
cherst před 58 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 1 hodinou
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 2 hodinami
Hovězí kližka na kmíně
poirotka před 2 hodinami
Obložené kotlety
kacaba10 před 3 hodinami
Tématické fráze:
fritáta,
fritatta,
španělská fritáta,
fritáta recept,
fracouzské brambory,
fritaty,
špenátová fritáta,
frikata,
friatta,
friatta,
fritata s bramborem,
recepty fritata,
fritatta se špenátem,
fritata z brambor a zampionu,
fritaty s bramborama,
tapas bramborový recept,
bramborova muka,
španělská zeleninová fritáta,
španělská frikatta,
rajčatová fritata s vejci
Suroviny:
brambory,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása,
petržel,
vejce,
sůl,
pepř,
máta čerstvá
Komentáře (5)
Inak španielska tortilla je skutočne zo zemiakov, častokrát len zemiaky a vajcia, netreba ju zamieňať s mexickou tortillou, ktorá je z múky.
Tomuhle se mezi vzdělanci