Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová fritatta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2011 10:55

Suroviny

Porce: 4 osoby

Nutriční hodnoty

Energie8 717 kJ / 2 083 kcal
Bílkoviny124,70 g
Tuky84,80 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 2,66 g
Sodík 1,93 g
Sůl4,10 g
Sacharidy191,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

17. 8. 2011 07:28

Včera som robila na večeru, chuťovo výborné, len tých 5 vrstiev mi vyšlo na dosť vysoko. Preto by som sa prikláňala za zmenu názvu, ale možno že to moja chyba, že to tak vysoké vyšlo :-D:-D:-D Ale pochutnať sme si pochutnali, bolo to pekné farebné ;-):-D + 1
Inak španielska tortilla je skutočne zo zemiakov, častokrát len zemiaky a vajcia, netreba ju zamieňať s mexickou tortillou, ktorá je z múky.

AntoninZ

5. 7. 2011 16:06

Taky se divím, proč tortilla?:-O
Tomuhle se mezi vzdělanci ;-) říká fritatta, kdyby těch vajec bylo míň, byly by to fracouzské brambory i když ve Francii to neznají.:-) (No, ve Španělsku zas neznají španělské ptáčky:-D)

vseumel

5. 7. 2011 16:04

Zajímavá ingredience máta. Nebo by se to mohlo jmenovat miš maš tapas tortilla :)-

teodorka

5. 7. 2011 12:54

Proč tortilla? Normální zapečené brambůrky :-) Hmm, dlouho sem neměla, musím napravit :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fritáta fritatta španělská fritáta fritáta recept fracouzské brambory fritaty špenátová fritáta frikata friatta friatta fritata s bramborem recepty fritata fritatta se špenátem fritata z brambor a zampionu fritaty s bramborama tapas bramborový recept bramborova muka španělská zeleninová fritáta španělská frikatta rajčatová fritata s vejci

Suroviny: brambory, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, klobása, petržel, vejce, sůl, pepř, máta čerstvá

TopRecepty.cz

Bramborová fritatta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k6jY