Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Moje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Nejnovější recepty
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 4 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 22 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny se špenátem
Palenka před 24 minutami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 30 minutami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
ceslo před 1 hodinou
Ovocné kůže
Lahvacek před 4 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 12 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 17 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 19 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 19 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 19 hodinami
Tématické fráze:
maso s brambory v alobalu,
maso v alobalu,
vepřové maso s brambory v alobalu,
maso a brambory v alobalu,
kuřecí maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso s brambory v alobalu,
pecene maso v alobalu s bramborami,
vepřové maso s bramborem v alobalu,
maso, v alobalu,
maso v alobalu s brambory,
maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso v alobalu,
maso s bramborami v alobalu,
maso pecene v alobalu,
pečené maso s brambory v alobalu,
brambory v alobalu,
brambory s masem v alobalu,
recepty do 30 kc,
pečene maso v alobalu s bramborem,
vepřové maso v alobalu s brambory
Suroviny:
brambory,
sůl,
majoránka,
maso vepřové,
sýr niva,
Komentáře (8)
Jen si nejsem jistá tou kombinací majoránky a plísňového sýra, ale hlavně doba pečení a teploty u majoránky. Mně to na majoránku přijde, že musí pak být hořká