Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Moje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Nejnovější recepty
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 16 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovník originál
AndreaMachacova před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 5 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 8 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 9 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 11 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 12 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 12 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 12 hodinami
Tématické fráze:
maso s brambory v alobalu,
maso v alobalu,
vepřové maso s brambory v alobalu,
maso a brambory v alobalu,
kuřecí maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso s brambory v alobalu,
pecene maso v alobalu s bramborami,
vepřové maso s bramborem v alobalu,
maso, v alobalu,
maso v alobalu s brambory,
maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso v alobalu,
maso s bramborami v alobalu,
maso pecene v alobalu,
pečené maso s brambory v alobalu,
brambory v alobalu,
brambory s masem v alobalu,
recepty do 30 kc,
pečene maso v alobalu s bramborem,
vepřové maso v alobalu s brambory
Suroviny:
brambory,
sůl,
majoránka,
maso vepřové,
sýr niva,
Komentáře (8)
Jen si nejsem jistá tou kombinací majoránky a plísňového sýra, ale hlavně doba pečení a teploty u majoránky. Mně to na majoránku přijde, že musí pak být hořká