Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole dvou chutí a barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAPY
Moje poznámka
Fazole dvou chutí a barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAPY
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštické kuře
Sahula před 27 minutami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 48 minutami
Ledvinky na paprice
Sahula před 53 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 3 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 4 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 4 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 7 hodinami
Tématické fráze:
sterilizovane fazole,
fazole,
fazole recepty,
recepty na barevné fazole,
čili fazole,
fazole recept,
recept na barevné fazole,
recept sterilizované fazole,
jídla z fazolí,
fazole sterilizované,
příprava fazolí,
jedle fazole,
sladkokyselé fazole,
sterilované fazole červené recepty,
sterilizovaná fazole,
jídlo z fazolí,
fazole.cz,
typy fazolí,
barevne fazole,
zasmažka do fazoli
Suroviny:
fazole červené v chilli,
fazole červené ve slaném nálevu,
voda,
chilli,
sůl,
pepř,
voda,
cukr,
ocet,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
mouka hladká,
fazole,
vejce,
klobása,
Komentáře (38)
Chtěla jsem jen vyjádřit svůj názor.Toprecepty bývaly super, ale teď už to jde z kopce dolů. Nechápu, proč se nebodujete až tehdy, když recept sami vyzkoušíte ... potom by to mělo hlavu a patu, ale takhle mi to přijde postavené na hlavu. Hodnotíte tady člověka a fotky. Jak můžu zhodnotit něco, co jsem nezkusila ....
Nic, žijte si tady blaze ...
navíc,tohleto lahodí i oku..není co dodat
snad jen bodík
V množství,co jsme to dělali v práci ,bych to dělal z čerstvých ,ne sterilizovaných fazolí ,ale na druhou stranu,účel to splní stejný a práce méně.Pro oko ladící ,chutově jistě dobré ,syté jídlo za pár korun.Co více dodat,snad jen pochvala a hodně dalších dobrých nápadu .-)