Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený řízek dvou barev

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 11. 2011 17:33

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 993 kJ / 715 kcal
Bílkoviny163,10 g
Tuky7,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako příloha jsou vhodné brambory se slupkou nakrájené na klínky a na sucho opečené v troubě. K tomu domácí tatarka:-)http://www.toprecepty.cz/recept/9761-vtipna-majone...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

BILKOVAI

22. 4. 2012 21:54

Drahulin, šunka s křenem má jenom velmi jemný nádech křenu, takže samotný křen bych nepoužívala. Použij raději šunku obyčejnou;-)

spagetka

22. 4. 2012 21:40

drahulin:Drahu, šunku s křenem má Albert v pochoutkách. Jinak mášb pravdu, kup kvalitní šunku a doplň křenem

drahulin

22. 4. 2012 21:37

Krásný rcp,:yes:ale bohužel šunku s křenem neznám:-O:-O,snad by šlo nahradit normální a přidat křen.;-)

Anna Kocikova

14. 11. 2011 22:25

:-OTohle vypadá na opravdu moc fajnové papání;-)+13:-p:yes:

rebeka

14. 11. 2011 18:26

tu šunku znám, taky ji občas koupím, vždyť jsem u zdroje(MP Krásno;-)) moc hezké a lákavé;-):-p:-p:yes::yes::-):-K

Dana61

14. 11. 2011 11:34

tomu říkám dvouposchoďový řízek:-D:yes:

eva hubova

14. 11. 2011 00:34

:-p:-p:yes:+8

jahoda

13. 11. 2011 22:40

BILKOVAI:
Pěkný nápad:-p:-K
K tomu křenu - jako odchovanec zabíjaček mám křen moc ráda, ale spíš jako přílohu (studený), ale mám tady jeden recept - placičky z mletého masa, uvnitř potřené hořčicí a křenem, ale ten křen při pečení dostane zcela jinou chuť, řekla bych, že trochu zhořkne. To jen můj postřeh.
Recept vyzkouším:-p (i když s jinou šunkou, s tím křenem jsem u nás ještě neviděla):yes:

Eliza

13. 11. 2011 22:34

Děkuji za odpověď.:-K Křen miluju.:yes:

BILKOVAI

13. 11. 2011 22:16

Eli, mají ji u nás v masně firma "Krásno". Je opravdu dobrá. Příště mám v plánu potřít masíčko např. křenem, aby to mělo říz:-))

spagetka

13. 11. 2011 21:48

Eliza: jo v Albertu mají šunku s křenem, je docela dobrá ;-);-), mrkni mezi balené salámy, tam je ;-)

Eliza

13. 11. 2011 21:44

Také se mi recept líbí, taková obměna oblíbeného cordon bleu..:yes:
Prosím, vůbec neznám dušenou šunku s křenem - to se prodává?

A mně osobně by Hellmans nevadila, normálně ji používám, i když Poličanku máme raději.
Ale tohle masíčko úplně nejraději bez tatarky, s hedvábnou bramborovou kaší.

Sodovka

13. 11. 2011 21:27

Řízek dvou barev :-p :-p :-p . Ukládám a posílám +5. :yes:

varilamyskakasicku

13. 11. 2011 19:25

Pěkný receptík a domácí tatarka ;-);-)je nejlepší, můžeme ji věřit,že je zaručeně čerstvá:-K;-):yes::yes::yes:

AntoninZ

13. 11. 2011 18:56

Chválím tě za doporučení domácí tatarky, ne Hellmanns.:-K (Viz můj příspěvek k "bramborák á la Milaaano")

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos jako řízek smažené řízky smažený řízek bavorský řízek hellmanns recepty losos jako smažený řízek nejlepší smažené řízky smažený řízek recept smažený řízek z lososa řízky balené v tatarce smažené řízky z lososa hellmanns recepty řízky smažené řízky recepty recept smazene řízky recepty hellmanns smažený řízek z kančí kýty smažený tuřín losos řizek hellmanns řízek hellmanns recepty rizek

Suroviny: prsa kuřecí, kýta vepřová, šunka dušená s křenem, sýr tvrdý, vejce, mouka hladká, strouhanka, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažený řízek dvou barev

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E6vk