Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený řízek dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6vk
Moje poznámka
Smažený řízek dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6vk
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 3 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 20 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 30 minutami
Poctivá květáková polévka
janatka před 34 minutami
Česnekový dresink
Nadja před 36 minutami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 40 minutami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 59 minutami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 2 hodinami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Tématické fráze:
losos jako řízek,
smažené řízky,
smažený řízek,
bavorský řízek,
hellmanns recepty,
losos jako smažený řízek,
nejlepší smažené řízky,
smažený řízek recept,
smažený řízek z lososa,
řízky balené v tatarce,
smažené řízky z lososa,
hellmanns recepty řízky,
smažené řízky recepty,
recept smazene řízky,
recepty hellmanns,
smažený řízek z kančí kýty,
smažený tuřín,
losos řizek,
hellmanns řízek,
hellmanns recepty rizek
Suroviny:
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
šunka dušená s křenem,
sýr tvrdý,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (17)
Pěkný nápad
K tomu křenu - jako odchovanec zabíjaček mám křen moc ráda, ale spíš jako přílohu (studený), ale mám tady jeden recept - placičky z mletého masa, uvnitř potřené hořčicí a křenem, ale ten křen při pečení dostane zcela jinou chuť, řekla bych, že trochu zhořkne. To jen můj postřeh.
Recept vyzkouším
Prosím, vůbec neznám dušenou šunku s křenem - to se prodává?
A mně osobně by Hellmans nevadila, normálně ji používám, i když Poličanku máme raději.
Ale tohle masíčko úplně nejraději bez tatarky, s hedvábnou bramborovou kaší.