Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole dvou chutí a barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAPY
Moje poznámka
Fazole dvou chutí a barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAPY
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 19 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 20 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 23 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 25 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 26 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 29 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 38 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
sterilizovane fazole,
fazole,
fazole recepty,
recepty na barevné fazole,
čili fazole,
fazole recept,
recept na barevné fazole,
recept sterilizované fazole,
jídla z fazolí,
fazole sterilizované,
příprava fazolí,
jedle fazole,
sladkokyselé fazole,
sterilované fazole červené recepty,
sterilizovaná fazole,
jídlo z fazolí,
fazole.cz,
typy fazolí,
barevne fazole,
zasmažka do fazoli
Suroviny:
fazole červené v chilli,
fazole červené ve slaném nálevu,
voda,
chilli,
sůl,
pepř,
voda,
cukr,
ocet,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
mouka hladká,
fazole,
vejce,
klobása,
Komentáře (38)
Chtěla jsem jen vyjádřit svůj názor.Toprecepty bývaly super, ale teď už to jde z kopce dolů. Nechápu, proč se nebodujete až tehdy, když recept sami vyzkoušíte ... potom by to mělo hlavu a patu, ale takhle mi to přijde postavené na hlavu. Hodnotíte tady člověka a fotky. Jak můžu zhodnotit něco, co jsem nezkusila ....
Nic, žijte si tady blaze ...
navíc,tohleto lahodí i oku..není co dodat
snad jen bodík
V množství,co jsme to dělali v práci ,bych to dělal z čerstvých ,ne sterilizovaných fazolí ,ale na druhou stranu,účel to splní stejný a práce méně.Pro oko ladící ,chutově jistě dobré ,syté jídlo za pár korun.Co více dodat,snad jen pochvala a hodně dalších dobrých nápadu .-)