Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 241 kJ / 2 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,35 g |
| Tuky | 182,86 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 665 mg |
| Sodík | 937 mg |
| Sůl | 2,29 g |
| Sacharidy | 31,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v těstíčku se sýrem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg6B
Moje poznámka
Kapr v těstíčku se sýrem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg6B
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 3 minutami
Margot kuličky
Junys před 18 minutami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 30 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 48 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 56 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 3 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 3 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapr recepty,
kapr se sýrem,
recept na kapra,
recepty z kapra,
kapr se slaninou,
těstíčko se sýrem,
kapr se slaninou a sýrem,
smažený kapr se sýrem,
recepty kapr,
recept - kapr se sýrem,
recept kapr se syrem,
ryba v testicku se sýrem,
pečený kapr v těstíčku,
zapečený kapr v těstíčku,
recept na testičko se sýrem,
kapr ze sýrem,
recept na smaženeho candata v těstíčku,
recepty kapr se syrem,
kapr v těstíčku se sýrem smažený,
smažený candát se slaninou
Suroviny:
kapr,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
olej,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Uděluji 5. bod