Postup přípravy
Krok 1: Na plátky narezané knedlíky obalíme v rozšľahaných vajíčkach a pražíme na rozpálenom oleji z oboch srán.
Krok 2: Na tanieri ich posypeme mletou škoricou a práškovým cukrom.
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yr8z
Moje poznámka
Skořicové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yr8z
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 9 hodinami
Krenex
dragomirac před 10 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 10 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 11 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 11 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 12 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 12 hodinami
Tématické fráze:
co se zbylým knedlíkem,
co se zbylymi knedliky,
knedle,
co zbylými knedlíky,
skoricove knedlicky,
knedle nejlepší,
sladké knedle,
skořicová hrnková bábovka,
co udelat se zbylymi knedlíky,
co se zbylim knedlíkem,
skoricove kynuté knedlíky,
knedlik ve vajicku a skoricovem cukru,
co udělat se zbylím knedlikem,
skoricove knedliky s jablky,
co se sbilým knedlíkem,
bavorský knedlík sladký,
hrnková knedle,
sladké bavorské knedlíky,
krupicová kaše hrnková,
skoricove jidlo
Suroviny:
knedlík houskový,
vejce,
olej,
skořice,
cukr moučkový
Komentáře (3)