Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 79 978 kJ / 19 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 344,92 g |
Tuky | 1 104,58 g |
Vláknina | 31,70 g |
Cholesterol | 7,68 g |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,08 g |
Sacharidy | 1 932,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patrová svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6RO
Moje poznámka
Patrová svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6RO
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 10 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 11 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 11 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 13 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 13 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 14 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 18 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 18 hodinami
Tématické fráze:
recept na vícepatrový dort svatební,
několika patrový dort,
dorty svatební patrové,
vícepatrový dort recept,
svatební dort recept,
vicepatrovy dort postup,
patrové svatební dorty,
poschodový dort recept,
dorty bobina,
vícepatrový svatební dort,
dortomanie poschoďový dort,
potahování dortů poschodove,
patrový marcipánový dort čtverec,
recept patrový dort,
postup u patroveho dortu,
recept na patrový čtvercový dort,
jaký krém pod marcipán,
svatební dort poschoďový recept,
svatební dort čtvercový patrový recepty,
jaký svatební dort diskuze
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
máslo,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (25)
Nemůže mi někdo poradit, jaký krém použít na potření dortu před potažením marcipánem?
Moc děkuji.