Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 309 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,58 g |
Tuky | 68,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie na alsaský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m710
Moje poznámka
Tilapie na alsaský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m710
Nejnovější recepty
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
tilapie,
tilapie recepty,
tilapie recept,
ryba tilapie,
ryba tilapie recept,
tylapie,
tilapie filety recept,
recepty z tilapie,
tilapia mořská,
filety z tilapie recept,
uprava tilapie,
tilápie na másle,
recept tilapie,
tilanyje morska ryba,
tilápie ryba recepty,
tilapie morska,
uprava ryb tilapie,
alsaský kapr,
tilapie-ryba,
tilapie ryba
Suroviny:
tilapie,
bok uzený,
máslo,
víno bílé,
sůl,
pepř bílý,
koření na ryby
Komentáře (19)
Recept, jak jsem jej zkoušel podle Achille Gregora,včetně původního textu z knížky, je u Mánka pod názvem Alsaský kapr - manek.bloguje.cz/732383-alsasky-kapr.php.
Fajn, že jsi recept dala na Topky, je to chutná úprava.
To koření, o kterém píšu, fakt zkuste - je to sice odchylka od Gregorova receptu, ale myslím, přínosná... Je to nová, zvláštní a výborná chuť, opravdu vyvážená a bez zvýrazňovačů chuti, barviv a umělých aromat. Koupila jsem i směs na brambory a další, na zeleninu a všechny jsou skvělé
Krásně nafoceno