Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 509 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 48,18 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 41,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brémské buřtíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r3V
Moje poznámka
Brémské buřtíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r3V
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 5 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 10 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 3 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 3 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 3 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 3 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 3 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z buřtů,
buřty recepty,
buřty na grilu,
recepty s buřty,
buřty recept,
nezdravé recepty,
¨brémské buřty,
krutí mleté maso,
nezdravá kuchyně recepty,
fašírka z mletého masa,
recepty na buřty,
nezdrave maso,
nezdravé smažení,
recepty mleté maso se špekáčkem,
mleté krutí maso recepty,
recept buřty,
buřty na gril,
recept z buřtů,
buřty na gril recepty,
špízy z buřtů na gril
Suroviny:
maso mleté,
špekáček,
cibule,
vejce,
rohlík,
mléko,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej
Komentáře (15)
Asi tak to autor: kuchař (neregistrovaný/á) vloženo: 01.10.2009 16:43:38 myslel,že?