Marinovaný losos
Marinovaný losos je velkou delikatesou a snadno jej připravíte i doma. Chuť výrazné marinády a jemného masa lososa je skvělou kombinací, vhodnou zejména pro sváteční dny. Podávat můžeme s pečenými bramborami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,70 g |
Tuky | 126,31 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 8,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Moje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno 9. 5. 2025 11:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 57 minutami
Okurkový salát
JakubM před 1 hodinou
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 3 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 4 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný losos,
marinovany losos recept,
losos recepty,
marinovaný losos recepty,
losos,
top recepty losos,
marinování lososa,
losos recept,
jak dlouho dělat lososa,
losos marinovany,
recepty losos,
recepty na lososa,
recept losos,
losos top recepty,
recept na lososa,
recept na marinovaného lososa,
recept marinovaný losos,
jak dělat lososa,
marinovaný steak z lososa,
steak z lososa
Suroviny:
losos,
omáčka sojová,
víno bílé suché,
česnek,
sůl,
olej olivový,
maggi,
olej
Komentáře (33)
Jana Remkova, to je tvoj recept, ktory je iny a Teriayki tam nepatria,to bolo len tak pre zaujmavost aky je svet maly
bod odo mna
Podkova, nebo taky steak je ryba naporcovaná napříč hrudníkem, je tam dutina kde měla vnitřnosti, proto ta podkova.
Je tam ovšem páteř a kosti, to si musí každý sám ohlídat na talíři.
K té marinádě - osobně bych to tak dlouho nemarinoval, vždyť to musí přetlouct tu nádhernou chuť lososa.
Na takovou krásnou rybu se dám nachytat vždycky