Lososový steak s černým rybízem

Jenda1 Kuchař: Jenda1

Doba přípravy: 30 minut Ryby 2 názory

Suroviny

steaky z lososa
černý rybíz
sůl
libeček
zelená petrželka
čerstvá paprika
směs grilovacího koření s olejem
alobal
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Alobal potřeme grilovací směsí, poklademe petrželkou a libečkem, na "zelené" položíme steak potřený z obou stran grilovací směsí, na steak dáme kuličky černého rybízu, přikryjeme opět zeleným, které potřeme gril.směsí a alobal uzavřeme.

  2. Roštujeme z každé strany cca 10 minut. Průběžně máme na roštu na plátky nakrájenou a grilovací směsí potřenou papriku.

Poznámka

Když jsem dnes seděl u keříku černého rybízu a obíral, omámený 32 stupni horka, napadlo mě nahradit citron, který v některých úpravách k rybě patří, černým rybízem. Je nakyslý a má svou specifickou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lososový steak s černým rybízem

  • janaka janaka

    Teda tu chuť si nedovedu představit:-8,černý rybíz zrovna nemusím:-S:-)),ale fotečky jsou nádherné. že bych si to snad i dala:-D:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jendo, já nemám, co bych dodala, aby to neznělo blbě. :yes::yes: Jsi velký umělec s jídlem;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: úprava lososa úpravy lososa uprava žraloka steaky z ryb losos úprava uprava žraločího masa vaření-úprava lososa úprava steaků úprava losos steak příprava upravaryb vaření úprava lososa carpaccio a priprava masa přípravy žraločích steaků úprava masa steak žralok na grilu steik z tuňák pečení černý rybíz fotečky stek z lososa peceny v troube uprava losos steik

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít