Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 602 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 10,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šup-šup ovocný moučník z ochuceného jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAMW
Moje poznámka
Šup-šup ovocný moučník z ochuceného jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAMW
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 8 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 2 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 2 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 3 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 4 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 5 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 7 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 7 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 8 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
moučník z jogurtu,
moučníky z jogurtu,
buchta z ovocného jogurtu,
pečení z jogurtu,
moučník z ovocneho jogurtu,
moučník šup šup,
moučníky s jogurtem,
šup šup dort,
nepečená buchta šup šup,
šup do trouby,
dort šup šup,
moucnik s jogurtu,
buchta z ochuceného jogurtu,
ovocný moučník,
moučník šup do trouby,
moučníky z ovocného jogurtu,
moucnik jogurt,
jogurt moucnik,
ovoce do jogurtu recept,
dezert sup sup
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
semínka slunečnicová,
olej,
vejce,
cukr moučkový,
mléko,
ovoce,
tuk,
strouhanka
Komentáře (18)
ZUZANA P.-děkuji za upozornění
VSEUMEL-teď jsem byla schválně kelímek přeměřit,vyšlo to na polovinu hrnku,přesněji 100ml a jedna kávová lžička
JIRHOLU-já mám ještě babičky školu
CORAL
Corall..
Já jsem vždy dělávala z bílého jogurtu.Sladké peču strašně málo a o vymýšlení receptu na buchtu jsem nikdy ani nepomyslela