Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lososové balíčky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 117 kJ /
1 223 kcal
Bílkoviny160,84 g
Tuky62,46 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 443 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety z čerstvého lososa očistíme, zbavíme šupin a kostí, omyjeme. Pórek důkladně omyjeme a nakrájíma na drobno. Česnek pokrájíme na slabé plátky. Krok 2: Nastříháme 4 stejně velké kousky pečicího papíru. Na každý kus pečicího papíru dáme hrst pokrájeného pórku, poklademe plátky česneku, mírně osolíme a na takto připravený základ položíme filet z lososa. Na ten položíme plátky citronu a snítky čerstvého kopru. Nakonec poklademe malými kousky másla a důkladně zabalíme do pečicího papíru. Krok 3: Všechny připravené balíčky naskládáme těsně do zapékací mísy a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 15-20 minut (podle velikosti filetu). Podáváme buď přímo z pečicího papíru nebo přendáme na talíř.

Zveřejněno 18. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lososové balíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R820

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lososové balíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R820

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vypadá to nádherně :-8. Škoda, že fotky nevoní ;-(.. :yes:

to je něco pro mě + :yes::yes::yes: :-p:-p

Lehké a dietní :yes:

:-p Moc pěkné:yes::-)):yes:

Recept se mi líbí;-)Príma odlehčené jídlo:-p+3:yes:

no vida a mě v lednici zahálí losos ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
losos v pečícím papíru, losos v pečícím papíře, losos na pečícím papíře, šupiny z lososa, losos v papiru, losos pečici papir, recept losos pečicí papír, losos na pecicim papiru, losos v papíře, čerstvý losos šupiny, losos v pečícím papíru recept, losos recept top recepty, losos v troubě v pečícím papíru, losos v pečícím papíru recept, lososove filety v troubě, šupiny lososa, losos bez šupin, losos šupiny, příprava lososa v pečícím papíru, jak připravit recepty na filety z lososa

Suroviny:
losos, pórek, česnek, citron, kopr čerstvý, sůl, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu