Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová krupička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KR4
Moje poznámka
Houbová krupička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KR4
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 7 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 16 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 21 minutami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 1 hodinou
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 1 hodinou
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 1 hodinou
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 8 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 14 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 16 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 18 hodinami
Tématické fráze:
krupička recept,
krupička recepty,
houby a krupicka,
houby s krupici,
krupicka,
krupicová buchta s houbami,
houbová kaše recept z krupice,
krupicová houbová smaženice,
recept houby na krupici,
jak se dělá krupička,
krupicka jak varit,
houbova kase s krupičkou,
krupička na houby,
top recepty krupička,
recept krupicka,
recept na krupičku
Suroviny:
voda,
mléko,
sůl,
krupička,
vejce,
kmín mletý,
maggi
Komentáře (7)
Krupičku dávám nabobtnat zároveň s houbami(sušené jsou lepší než čerstvé)