Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Podáváme s nasucho opečenými tousty.
Zveřejněno 13. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lučina s kukuřicí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7DQ
Moje poznámka
Lučina s kukuřicí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7DQ
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 13 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 2 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 3 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 5 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 5 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 6 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 6 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z lučiny s česnekem,
lučina recepty,
recepty z lučiny,
recepty kukuřice,
cottage s kukuřici,
lučina recept,
toust s kukuřící,
slana buchta z lučiny,
kukuřice s lučinou,
lučina česnek bylinky recepty,
zapečené tousty lučina,
toust lučina,
salát s lučinou a kukurici,
lučina,
recepty s česnekem,
recept lučina,
slané buchty,
recept kukuřice,
recepty
Suroviny:
lučina,
kukuřice,
česnek,
sůl,
smetana
Komentáře (5)
Já mám ten recept už léta z nějakého časopisu, ale tam byl použitý bílý jogurt a bylo to moc řídké, tak jsem začala používat lučinu.
Zdeničko, dík za dobrý nápad (a za bodík také, pochopitelně