Postup přípravy
Krok 1: Suroviny nakrajíme na kostičky či na přjatelné tvary pro napichování na okrasná bodátka, párátka nebo špejle.
Krok 2: Napichujeme dle chuti střídavě okurku, šunku, papriku a znovu okurku.
Krok 3: Rajčata nakrájíme na kolečka, stejně tak sýr Jadel a položíme ho na rozkrájené rajčata. Můžeme zasypat bylinkami.
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Talíř k večeři i vínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j29B
Moje poznámka
Talíř k večeři i vínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j29B
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 3 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 51 minutami
Těsto na pizzu
[email protected] před 1 hodinou
Tvarohová pizza
veronika_straka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 2 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 3 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 3 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 3 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 3 hodinami
Tématické fráze:
něco k vínu,
něco dobrého k vínu,
večeře s vínem,
něco k večeři,
co se hodí k vínu,
neco dobrého k večeři,
recepty k vinu,
něco k vínu recept,
neco na veceri,
co k vínu,
k vinu,
něco dobrého k vínu,
co dobreho k veceri,
jídla k vinu,
neco dobreho na večeri,
recepty něco k vínu,
neco k zakousnutí k vínu,
něco k vínu recepty,
neco na veceru,
něco na zakousnuti k vínu
Suroviny:
okurka čerstvá,
rajče,
paprika čerstvá červená,
šunka,
jadel,
petrželka
Komentáře (4)