Postup přípravy
Krok 1: Suroviny nakrajíme na kostičky či na přjatelné tvary pro napichování na okrasná bodátka, párátka nebo špejle.
Krok 2: Napichujeme dle chuti střídavě okurku, šunku, papriku a znovu okurku.
Krok 3: Rajčata nakrájíme na kolečka, stejně tak sýr Jadel a položíme ho na rozkrájené rajčata. Můžeme zasypat bylinkami.
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Talíř k večeři i vínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j29B
Moje poznámka
Talíř k večeři i vínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j29B
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 6 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 11 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 19 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 2 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 27 minutami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 6 hodinami
Jogurtová buchta
1anoli1 před 6 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 6 hodinami
Tématické fráze:
něco k vínu,
něco dobrého k vínu,
večeře s vínem,
něco k večeři,
co se hodí k vínu,
neco dobrého k večeři,
recepty k vinu,
něco k vínu recept,
neco na veceri,
co k vínu,
k vinu,
něco dobrého k vínu,
co dobreho k veceri,
jídla k vinu,
neco dobreho na večeri,
recepty něco k vínu,
neco k zakousnutí k vínu,
něco k vínu recepty,
neco na veceru,
něco na zakousnuti k vínu
Suroviny:
okurka čerstvá,
rajče,
paprika čerstvá červená,
šunka,
jadel,
petrželka
Komentáře (4)