Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Český a Slovenský znak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q18Z
Moje poznámka
Český a Slovenský znak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q18Z
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 1 hodinou
Maso na špejli
Přidáno před 1 hodinou
Medová směs s adžikou
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 2 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 4 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 4 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 4 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 4 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 5 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 6 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 6 hodinami
Tématické fráze:
šablony na peceni,
recepty.vaření,
sablona cesky lev,
znak českého lva,
sablona lev,
šablona lva,
cesky recepty,
znak kuchařů,
dort znak slavie,
zdobeni jedal,
lev šablona,
pečení vaření,
zelňačka podle honzy top recepty,
český lev erb 1920,
dorty českého znaku,
slovenský lev,
český lev šablona,
slovensky recepty foto sk,
šablony na pečení diskuze,
vareně pečeně slovensko
Suroviny:
korpus piskotový,
Komentáře (5)
Urobime aj my na buduce oslavy a prezentaciu receptov a jedal ktore sa tu kazdy rok robia a predavaju v tkzv. International days'. Dakujem za tip, to budu kukat...