Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Orechove obalky-velmi rychle

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

15. 6. 2009 20:25

Suroviny pro 40

40

Nutriční hodnoty

Energie18 875 kJ / 4 511 kcal
Bílkoviny120,86 g
Tuky160,19 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy630,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

jsou vyborne i s tvarohovou naplni.A POZOR-TESTO NENECHAVAME KYNOUT.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 7. 2013 17:06

Mám dotaz na autorku receptu ,kolik té citronové šťávičky do 200 gr.ořechu dáváš ? A ten med mě také zaujal ! Zkusím to!:-p

ajulka ajulka

16. 6. 2009 18:53

Masla je tam opravdu dost:-((.recept jsem dostala a tak jsem radeji nechala original.zatim jsem se nepotkala s receptem (kynute testo)aby pome sedel.ale vy jste vsichni sikulky tak si tam trochu mouky prisypeme.naplne bych pouzila vsechny krome povidlove,ta hodne vyteka.ale dekuji za bodiky.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2009 17:21

Jiřko, ale vypadají moooc dobře:-p:yes:

Jikotka Jikotka

16. 6. 2009 17:13

Před chvílí jsem je vytáhla z trouby,vypadají dobře,ještě jsem je nechutnala protože jsou horké,ale přesto trvám na tom,že tam je příliš másla(já dala Heru).Dělala jsem jen z poloviční dávky a musela jsem přidat mouku,(hodila jsem to po pečky aby míchala),těsto je hodně mastné,docela by stačilo 1 máslo.:-p:-p:-D

suzanna

16. 6. 2009 09:36

Otevru recept a ctu orechove oblacky, pak kouknu na fotku a rikam si, sakra to ale nevypada jako oblacky, tak proc se to tak jmenuje... jsem slepa fakt :-D
Kazdopadne OBALKY vypadaji nadherne a s tou orechovou naplni to musi byt mnamka:-p

mirca75 mirca75

16. 6. 2009 09:02

Ajulko:-)moc pěkná psaníčka:-p.Já mám tyhle pracnější věci ráda,bývají většinou moc dobré a hnedle spapané,asi jako protipól za tu pracnost;-).Určitě se dají naplnit i makovou náplní,ale tvarohem,nebo marmeládkou asi ne,viď?No a s tím máslem,mám stejný pocit jako Jiřinka:-).:-O Nestačilo by jen 250g?.Ale asi nestačilo:-)),protože ten tuk je dělá křehkými;-).No neva-ukládám a vyzkouším:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2009 07:52

No, Bibi, mi by se taky asi nepovedly obálky, ale rohlíčky, ale ono by se to v žaludku srovnalo.;-)

Bibinka Bibinka

16. 6. 2009 07:49

Ajulko, krása nesmírná, občas je dělám, ale místo obálek dělám rohlíčky, jinak je to téměř identické. Bodík letííííí:yes:

Paprika Paprika

16. 6. 2009 07:37

To vypadá dobře :-p:-p To by klukům určitě chutnalo. Musím najít čas a odhodlat se. Bodíkuju ;-)

Jikotka Jikotka

15. 6. 2009 22:11

Vypadají krásně,jenom se mi zdá že je tam moc másla....ale vyzkouším a uvidím..,zatím ukládám a bodík letí:-O:-D

Patricie

15. 6. 2009 20:36

Ano, ty znám a posílám bo, jsou velice dobré.:-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2009 20:33

Ajajajaj!!!!! :-O Holky, co mi to děláte takhle na večer:-?:-// Bych žr..., až bych brečela, ale pak fakt budu, jak koule:-D Adriano, nááádhera! Vypadají úžasně!!!!:-!:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychle moucniky ořechové recepty moučníky rychle ořechové obláčky rychla bucta bucta s tvarohem jak se dělájí obálky recept na obalky buchta s orechovou náplní jak se dělájí obálky fotky jak se delají obálki orechove koule orechove testo rychle orechove moucniky moučníky rychle z orechu rychlé ořechové moučníky recepty recepty moucniky rychle recepty rychle recepty

Suroviny: mouka hladká, sůl, máslo, vejce, droždí, cukr, mléko, ořechy mleté, mléko, cukr krupice, med, cukr vanilkový, skořice, šťáva citronová, kůra citronová

TopRecepty.cz

Orechove obalky-velmi rychle

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgpM