Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,30 g |
Tuky | 22,60 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C, pět minut necháme rozehřát máslo a zalijeme trochou horké vody. Pečeme dalších dvacet minut.
Podáváme jako předkrm s opečeným světlým toustem.
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Moje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 1 hodinou
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 14 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča,
ačokča neboli mexická okurka,
ačokča recept,
recepty z ačokči,
recepty ačokča,
ačopča,
ačukča,
zapečená ačokča,
acocka,
akčokča,
recept ačokča,
ačopči,
zelenina ačokča,
ačokča - recepty,
ačokča plněná sýrem,
ačokča-recepty,
co je acokca,
ačočka recepty,
acokci recepty
Suroviny:
ačokča,
lučina,
sýr niva,
sýr chedar,
rajče sušené,
smetana zakysaná,
sůl,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (11)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Tady je diskuze na téma ačokča
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Já dostala ačokču od kamarádky, tak už se těším na realizaci
Teri, semínka byla černá, vypadala docela zrale, ale nevím...
No, chuť je taková svěží, asi se nejvíc opravdu podobá hráškovým luskům, ale jakoby měkčí.
Aké boli semienka farby ? Ak neboli úplne dozreté, nevyklíčili by ti. Ja si na semená nechávam prvé plody, aby do zimy dozreli.
Andrejka, mladučké plody, ktoré sa jedia surové, teda do 3 cm, majú vynikajúcu jemne hráškovú príchuť.
Lituji, že jsem vyhodila semínka, ale třeba je ještě seženu.