Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 545 kJ / 2 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,13 g |
Tuky | 102,14 g |
Vláknina | 59,40 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,44 g |
Sacharidy | 176,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Moje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 16 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 35 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 48 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Tématické fráze:
brokolice recepty,
květák a brokolice,
květák a brokolice recepty,
recepty z brokolice,
brokolice a květák,
recepty z květáku a brokolice,
recepty z květáku,
recepty květák a brokolice,
brokolice ve smetanové omáčce,
květák recepty,
brokolice recept,
květak brokolice,
brokolice smetana maslo,
brokolice maslo smetana,
květák v omáčce,
omáčky recepty,
květák recept,
brokolice květák,
květák, brokolice recepty,
květák brokolice recept
Suroviny:
květák,
brokolice,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana na vaření,
vegeta,
cukr,
ocet,
sůl,
vejce,
brambory
Komentáře (19)
Rebí, dala jsem je syrové, jak je psáno výše, ale je samozřejmě možné je uvařit zvlášť a vmíchat do hotové omáčky. Je to jistota, že budou akorát.
Andri, vařím ve skořápce, užší špičku odkrojím a vyloupnu lžící. Zastřená vejce dávám spíš do polévky nebo na toustík... Ale určitě by to šlo, jen trochu pracnější.
Elí, jednoduché, zdravé a jistě dobré jídlo, které znám, jen s jedním druhem košťálovin. Dávám ti 4.bod