Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 545 kJ / 2 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,13 g |
| Tuky | 102,14 g |
| Vláknina | 59,40 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 4,31 g |
| Sůl | 10,44 g |
| Sacharidy | 176,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Moje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 14 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno 27. 11. 2025 21:43:40
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Burisonové kuličky
JanaEly před 12 minutami
Lehký krém z mascarpone a šlehačky
LuckaFuit před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
KristinaB53 před 2 hodinami
Zelný salát s pomerančem
Limek před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 4 hodinami
Dýňový koláč
[email protected] před 6 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 7 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 8 hodinami
Tématické fráze:
brokolice recepty,
květák a brokolice,
květák a brokolice recepty,
recepty z brokolice,
brokolice a květák,
recepty z květáku a brokolice,
recepty z květáku,
recepty květák a brokolice,
brokolice ve smetanové omáčce,
květák recepty,
brokolice recept,
květak brokolice,
brokolice smetana maslo,
brokolice maslo smetana,
květák v omáčce,
omáčky recepty,
květák recept,
brokolice květák,
květák, brokolice recepty,
květák brokolice recept
Suroviny:
květák,
brokolice,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana na vaření,
vegeta,
cukr,
ocet,
sůl,
vejce,
brambory
Komentáře (19)
Rebí, dala jsem je syrové, jak je psáno výše, ale je samozřejmě možné je uvařit zvlášť a vmíchat do hotové omáčky. Je to jistota, že budou akorát.
Andri, vařím ve skořápce, užší špičku odkrojím a vyloupnu lžící. Zastřená vejce dávám spíš do polévky nebo na toustík... Ale určitě by to šlo, jen trochu pracnější.
Elí, jednoduché, zdravé a jistě dobré jídlo, které znám, jen s jedním druhem košťálovin. Dávám ti 4.bod