Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 545 kJ / 2 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,13 g |
Tuky | 102,14 g |
Vláknina | 59,40 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,44 g |
Sacharidy | 176,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Moje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 14 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 17 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 18 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 3 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 3 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 11 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 11 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 11 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 12 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
brokolice recepty,
květák a brokolice,
květák a brokolice recepty,
recepty z brokolice,
brokolice a květák,
recepty z květáku a brokolice,
recepty z květáku,
recepty květák a brokolice,
brokolice ve smetanové omáčce,
květák recepty,
brokolice recept,
květak brokolice,
brokolice smetana maslo,
brokolice maslo smetana,
květák v omáčce,
omáčky recepty,
květák recept,
brokolice květák,
květák, brokolice recepty,
květák brokolice recept
Suroviny:
květák,
brokolice,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana na vaření,
vegeta,
cukr,
ocet,
sůl,
vejce,
brambory
Komentáře (19)
Rebí, dala jsem je syrové, jak je psáno výše, ale je samozřejmě možné je uvařit zvlášť a vmíchat do hotové omáčky. Je to jistota, že budou akorát.
Andri, vařím ve skořápce, užší špičku odkrojím a vyloupnu lžící. Zastřená vejce dávám spíš do polévky nebo na toustík... Ale určitě by to šlo, jen trochu pracnější.
Elí, jednoduché, zdravé a jistě dobré jídlo, které znám, jen s jedním druhem košťálovin. Dávám ti 4.bod