Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 780 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,47 g |
| Tuky | 19,95 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 641 mg |
| Sodík | 258 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 154,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Moje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 2 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
sismak pecivo,
jak upéct šišmáky,
receptyodalci,
tvarohove rezy od alci,
šišmáčky,
pečivo šišmáky recepty,
pečivo šišmáky recepty,
moučník šišmák,
recept:šišmák,
šišmánky,
jméno šišmák,
sismaky ořechové cukroví,
placky z bílků,
šišmáky cukroví recepty,
meruňkové mřížkové pečivo,
recepty od alči,
sneci bilek 15 dkg mouckoveho cukru,
alci dortiky,
cukroví šišmáky,
pečivo šišmák recept
Suroviny:
droždí,
žloutek,
mléko,
tuk hera,
mouka hladká,
mouka hrubá,
bílek,
cukr krupice,
ořechy mleté,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (13)
K receptu bych doplnil: šneci se odkrajují z roládky (dobře se to dělá strunou) na 2cm špalíky. Na plechu je není potřeba moc formovat, oni se už pečením porovnají sami
Těsto se NENECHÁVÁ kynout..., a já peču při 200°C do růžova.