Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná krkovička (plátky bůčku)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 4. 2015 19:41

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Většinou vídáme recepty na plátky masa, před grilováním naložené do nálevu. Tohle prorostlé maso je tak šťavnaté (a zároveň i přiměřeně tučné), že jsme zkusili před grilováním jen takhle okořenit.

Osvědčilo se nám to, maso je velice šťavnaté a jemné.

Podáváme se zeleninou, zeleninovým salátem nebo (kdo má rád) ochucenou tatarskou omáčkou.

Nebo můžeme použít kousek bylinkového másla - třeba tohle

http://www.toprecepty.cz/recept/42554-bylinkove-ma...

.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dana61

29. 4. 2015 13:31

Cathleen souhlasím, je to velká dobrota:yes::-D dělám také tak;-)

cathleen

28. 4. 2015 21:03

Merylas: příprava na dva prodloužené víkendy před námi, Maruško ;-)

Merylas

28. 4. 2015 20:59

Pěkně jste "popojeli" :-D Z nostalgie dávám bodík;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilovaný vepřový bůček naložený krkovička na grilování grilovaná krkovice na medu grilování krkovice grilovaná krkovička na medu nálev na krkovičku naložení masa před grilováním naložení krkovice na grilování kořenína grilovani krkovice recepty nálev na grilované maso příprava krkovice na grilování grilovaná krkovice jak okořenit bůček bůček plátky grilovaná krkovička naklepávání masa před grilováním nalev na grilovani krkovice recept nálev na na krkovici naložení masa krkovice na grilování nalozit maso na grilování krkovicku

Suroviny: krkovička bez kosti, bůček vepřový, sůl, koření grilovací

TopRecepty.cz

Grilovaná krkovička (plátky bůčku)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xBpB