Suroviny
Porce: 2-3, podle velikosti jazyků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
Tuky | 26,37 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 53,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Moje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 4 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 4 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 5 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 24 minutami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 2 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 2 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 3 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 4 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk,
vepřové jazyky,
vepřový jazyk cena,
vepřový jazyk recepty,
vepřový jazyk recept,
jak upravit vepřový jazyk,
úprava vepřového jazyka,
recepty z vepřového jazyka,
recept na veprovy jazyk,
naložené vepřové jazyky,
naložený vepřový jazyk,
jak upravit vepřový jazyka,
řízky z vepřového jazyka,
vepřový jazyk na smetaně,
jak nejlépe připravit vepřový jazyk,
cena vepřového jazyka,
vepřový jazyk naložený,
co z vepřového jazyka,
vepřové jazyky recepty,
jak připravit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
masox,
vývar,
víno červené dezertní,
kompot brusinkový,
šťáva citronová,
olej,
pepř mletý,
brusinky sušené,
máslo
Komentáře (15)
Danko v tom Makru by to snad mohli mít
Všem děkuji
Myško
Bibinko,také dělávám jazyk na hodně způsobů
Všeumělku,použila jsem polosladkou Kadarku