Suroviny
Porce: 2-3, podle velikosti jazyků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
Tuky | 26,37 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 53,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Moje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 3 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 15 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk,
vepřové jazyky,
vepřový jazyk cena,
vepřový jazyk recepty,
vepřový jazyk recept,
jak upravit vepřový jazyk,
úprava vepřového jazyka,
recepty z vepřového jazyka,
recept na veprovy jazyk,
naložené vepřové jazyky,
naložený vepřový jazyk,
jak upravit vepřový jazyka,
řízky z vepřového jazyka,
vepřový jazyk na smetaně,
jak nejlépe připravit vepřový jazyk,
cena vepřového jazyka,
vepřový jazyk naložený,
co z vepřového jazyka,
vepřové jazyky recepty,
jak připravit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
masox,
vývar,
víno červené dezertní,
kompot brusinkový,
šťáva citronová,
olej,
pepř mletý,
brusinky sušené,
máslo
Komentáře (15)
Danko v tom Makru by to snad mohli mít
Všem děkuji
Myško
Bibinko,také dělávám jazyk na hodně způsobů
Všeumělku,použila jsem polosladkou Kadarku