Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový jazyk na brusinkách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 11. 2011 19:33

Suroviny

Porce: 2-3, podle velikosti jazyků

Nutriční hodnoty

Energie2 851 kJ / 681 kcal
Bílkoviny3,17 g
Tuky41,13 g
Vláknina12,05 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 373 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy52,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirací mi byl recept “Borůvkové kuře“. Zní to neuvěřitelně, co se týká surovin, viďte:-) Recept jsem celý překopala a upravila podle sebe (z původního rcp zůstala jen marináda, místo borůvek brusinky) Brusinky jsem měla zavařené z červeného rybízu podle Topreceptů a s těmi sušenými se to hezky doplňovalo.

http://www.toprecepty.cz/recept/13468-rybiz-a-la-b...

Tím, že nakrájený jazyk byl naložený 24 hodin, krásně nasákl marinádou a s oběma verzema šťávy jsme si moc pochutnali. Já jsem jako přílohu použila sezamové noky od tejaji

http://www.toprecepty.cz/recept/23316-sezamove-kne...

Terezko díky:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

14. 11. 2011 22:32

Bahulo,Danuš-děkuji:-K
Danko v tom Makru by to snad mohli mít;-)Doufám,že Ti tentokrát bude štěstí přát a nikdo Ti to pod nosem nevyfoukne;-):-))

Dana61

14. 11. 2011 16:34

Aničko - jazýčky radost pohledět:yes::-D ale u nás jsou v masnách opravdu výjimečně stejně jako srdíčka nebo ledvinky - takže zkusím v Makru a pak bude bašta

Bahula

10. 11. 2011 22:24

Krásné fotky i rcp :yes:+

Anna Kocikova

10. 11. 2011 15:26

suslajda:Jazyky máme moc rádi,ale často je nevařím.Tady u nás stojí 89,-kč/kg.Když jedeme za mámou do OVY,tak mi vždycky koupí do mrazáku,tam je cena poněkud jiná 39,-kč/kg:-OTo pak máme vždycky hody:-p:yes:
Všem děkuji:-):-K

Veronika.Hrozna

10. 11. 2011 11:07

Toto určite skúsim ,to musí byť lahôdka:-!:-)):-*:yes:

spagetka

10. 11. 2011 09:44

:-p:-p:yes::yes:

suslajda

10. 11. 2011 08:24

:-K jazyk jsem ještě nikdy nevařila, ale vypadá to pěkně:yes::yes:

Anna Kocikova

10. 11. 2011 08:04

Všem děkuji:-):-K
Myško:-))foťáček je stále stejný;-)díky:-K
Bibinko,také dělávám jazyk na hodně způsobů:yes:ale troufnu si říct,že tady tahle úprava nám zatím chutnala nejvíc:-p;-)
Všeumělku,použila jsem polosladkou Kadarku:-)

vseumel

9. 11. 2011 22:48

Aničko, to víno bylo červené? Takže nějaké dezertní tzn. sladké. Rozumím tomu dobře? Moc hezké a určitě i chutné! Posílám bodíka. :yes::yes::yes:

Bibinka

9. 11. 2011 22:47

Aničko, to je moc pěkný recept a fotka taky. Čas od času ho dělávám na česneku, jako řízky, chutná nám. Máš 5.bod:yes:

vybusna

9. 11. 2011 21:35

ja neviem ci by som to bola schopna prezriet...ale to je samozrejme moja skoda, pretoze to jedlo na taniery vyzera absolutne dokonale.

varilamyskakasicku

9. 11. 2011 21:09

Moc a moc krásný receptík Aničko,čím dál více máš úžasňácké fotečky, to nemá chybku,nemáš Ty nový foťáček? Bodík letí:-K;-):yes::yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova

9. 11. 2011 20:55

Óóóó rány!!! To je zase něco...:-O:yes:

tejaja

9. 11. 2011 20:13

Anička, veľmi dobrý recept na jazyk, zaslúži si viac ako 1 bod, len sa to nedá ;-) Tak dávam ten prvý ;-):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový jazyk vepřové jazyky vepřový jazyk cena vepřový jazyk recepty vepřový jazyk recept jak upravit vepřový jazyk úprava vepřového jazyka recepty z vepřového jazyka recept na veprovy jazyk naložené vepřové jazyky naložený vepřový jazyk jak upravit vepřový jazyka řízky z vepřového jazyka vepřový jazyk na smetaně jak nejlépe připravit vepřový jazyk cena vepřového jazyka vepřový jazyk naložený co z vepřového jazyka vepřové jazyky recepty jak připravit vepřový jazyk

Suroviny: jazyk vepřový, masox, vývar, víno červené dezertní, kompot brusinkový, šťáva citronová, olej, pepř mletý, brusinky sušené, máslo

TopRecepty.cz

Vepřový jazyk na brusinkách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0WM