Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,76 g |
Tuky | 15,68 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Moje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 56 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
byči žlazy,
byci zlazy recepty,
byči zlazy recept,
příprava býčí žlázy,
hrubá příprava býčích žláz,
recept na býčí žlázy,
byci oci jidlo,
recepty býčí žlázy na smetaně,
byčí žlázy a jejich příprava,
apetit- býčí žlázy recept,
recepty býčí žlázy zapečené,
smažené kravské vemínko,
býčí žlázy apetit,
recepty býčí žlázy,
recepty - špenátovými noky,
byčí žlázy medailonky recepty
Suroviny:
býčí žláza,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhaný muškátový oříšek,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Jo a ke kuřecímu plátku na přírodno by nočky taky určitě šly
ale jinak na oko to vypadá jak kuřecí plátek...mnoo...ode dneška každou kuřecí kozenku raději důůůkladně zkontroluju