Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 503 kJ / 2 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,48 g |
Tuky | 186,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 703 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 7,61 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulový blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj62
Moje poznámka
Kulový blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj62
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 minutami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 16 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 1 hodinou
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 2 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 4 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 4 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 5 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
blesk recepty,
přiloha kulový blesk-blesk,
recepty blesk cz,
blesk,
aspikový dort recept,
recepty.blesk.cz,
blesk vaření,
vepřový bok vaření,
čabajka recept mastna,
zelný salaát,
blesk.cz,
vaření na blesku,
blesk vaření,
blesk-kuchařka,
blesk kuchařka,
čabajky,
bleskrecepty,
blesk.cz recepty,
bramborak s kulovym bleskem,
čebabčiči ve friťáku
Suroviny:
bok vepřový,
sýr tvrdý,
čabajka,
vejce,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
tatarská omáčka,
Komentáře (7)
Ale že to bude těm, co smí, chutnat, to si myslím