Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 420 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 4,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Moje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 16 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 21 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 48 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 50 minutami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 4 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 14 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 16 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 16 hodinami
Tématické fráze:
domaci tatarska omacka,
tatarska omacka,
domácí tatarská omáčka z Majolky®,
tatarská omáčka z Majolky®,
recept na tatarskou omacku,
tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarskou omáčku,
domácí tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarku,
domácí tatarská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka hellmanns,
tatarská omáčka hellmanns recepty,
recepty tatarska omačka,
jak vyrobit tatarskou omacku,
hellmanns recepty,
tatarská omacka hellmans,
výborná domácí majonéza,
tatarka hellmanns recepty,
tatarská omáčka s kapary,
vylepšená tatarka
Suroviny:
majonéza,
cibule,
okurka čerstvá,
kapary,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (13)
Ostatně můj projevený odpor k Hellmans mi snad trochu dává za pravdu.
Jen bych dodal fuj, Hellman? A další dodatek, naředit na žádanou hustou bílým vínem, nebo aspoň mlékem. Jinak to bude moc husté, aspoň pro nás.
Jen se divím, že by tu ještě nebyl žádný recept na tatarskou?
Zkus někdy místo sardelové pasty dát worčestr, podle chuti. Taky výborné