Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 998 kJ / 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,03 g |
| Tuky | 48,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 1,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z uzeného amura
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mM43
Moje poznámka
Pomazánka z uzeného amura
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mM43
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 46 minutami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 7 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 8 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 52 minutami
Mandlové laskonky
IRBONA před 54 minutami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 1 hodinou
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 2 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 2 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 2 hodinami
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 2 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Michaela82 před 3 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
AlienkaKalousova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak vyudit amura,
recept na amura,
pomazánka z uzeného tolstolobika,
jak udit amura,
recepty z amura,
uzený amur-recepty,
uzený amur-recepty,
recepty na amura,
rybí pomazánka z amura,
recepti s amura,
recepti s amura,
udit amura,
jak udit amura,
jak udělat amura,
uzeny tolstolobik pomazánka,
jak se udi amur,
jak vyudit filety z amura,
nejlepší recept z amura,
recept z amura,
jak na amura
Suroviny:
amur,
pomazánka smetanová,
vejce,
nať petrželová,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)