Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 553 kJ / 3 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,80 g |
Tuky | 73,90 g |
Vláknina | 29,14 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 667,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová bublanina trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Xx5
Moje poznámka
Jahodová bublanina trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Xx5
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
jahodová bublanina,
bublanina z mražených jahod,
bublanina z mraženého ovoce,
bublanina s kiwi,
zdravá jahodová bublanina,
bublanina bez kypriciho prasku,
jahodová bublanina recept,
zdravá jahodová buchta,
jahodová bublanina z mražených jahod,
recept jahodová bublanina,
jahodová bublanina bez tuku,
bublanina jahodová,
jahodová bublanina bez kypřícího prášku,
zdrava bublanina,
recept na jahodovou bublaninu,
bublanina z kiwi,
moučníky s jahodam,
jahodová buchta,
bublanina kiwi,
bublanina s jahodam
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
ovoce mražené,
prášek do pečiva,
olej,
vejce,
citron,
jahody,
kiwi,
tuk,
strouhanka
Komentáře (9)
Dala jsem tam místo prášku do pečiva sodu, ale to je jediná odchylka od receptu. Buchta je...divná. Konzistence je dobrá, chuť ujde...ale barva je hrozně divná. Zvrchu jako do zelena..a ani není tak načervenalá uvnitř jak jsem si myslela....
Víckrát nebude..
Mariana : výborný nápad, také vyzkouším