Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 553 kJ / 3 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,80 g |
Tuky | 73,90 g |
Vláknina | 29,14 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 667,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová bublanina trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Xx5
Moje poznámka
Jahodová bublanina trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Xx5
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 1 minutou
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 49 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jahodová bublanina,
bublanina z mražených jahod,
bublanina z mraženého ovoce,
bublanina s kiwi,
zdravá jahodová bublanina,
bublanina bez kypriciho prasku,
jahodová bublanina recept,
zdravá jahodová buchta,
jahodová bublanina z mražených jahod,
recept jahodová bublanina,
jahodová bublanina bez tuku,
bublanina jahodová,
jahodová bublanina bez kypřícího prášku,
zdrava bublanina,
recept na jahodovou bublaninu,
bublanina z kiwi,
moučníky s jahodam,
jahodová buchta,
bublanina kiwi,
bublanina s jahodam
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
ovoce mražené,
prášek do pečiva,
olej,
vejce,
citron,
jahody,
kiwi,
tuk,
strouhanka
Komentáře (9)
Dala jsem tam místo prášku do pečiva sodu, ale to je jediná odchylka od receptu. Buchta je...divná. Konzistence je dobrá, chuť ujde...ale barva je hrozně divná. Zvrchu jako do zelena..a ani není tak načervenalá uvnitř jak jsem si myslela....
Víckrát nebude..
Mariana : výborný nápad, také vyzkouším